Se vor acorda fonduri in valoare de 424 milioane euro in vederea platii subventiilor in agricultura pentru culturile de toamna

Se vor acorda fonduri in valoare de 424 milioane euro in vederea platii subventiilor in agricultura pentru culturile de toamna
Guvernul a hotarat, in sedinta de astazi, acordarea de fonduri in valoare de 424 milioane euro in vederea platii subventiilor in agricultura pentru culturile de toamna, a afirmat astazi la finalul sedintei de Guvern, primul-ministru Emil Boc.
Premierul a aratat ca banii destinati acestor plati sunt imprumutati din Trezoreria Statului, urmand ca, dupa ce aceste sume vor fi primite de la Uniunea Europeana, sa se intoarca in Trezorerie.

„Am gasit acest mecanism pentru a-i putea ajuta pe agricultori sa primeasca, in timp real, banii necesari pentru sustinerea culturilor de toamna. Dupa publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ, aceste sume de bani sunt operationale si pot fi la dispozitia agricultorilor”, a spus primul-ministru.

O alta masura adoptata in sedinta de guvern vizeaza acordarea a 42 milioane euro pentru finantarea subventiilor pentru motorina, pentru activitatile desfasurate in agricultura.

„Este vorba despre subventii pentru 3,1 milioane de hectare de teren agricol, care raspund unor nevoi stringente, existente la nivelul fermierilor, pentru ca activitatea lor sa poata fi desfasurata”, a precizat primul-ministru.


Data publicarii: 08.10.2009
Categorie: Agricultura
Emitent stire: Guvernul Romaniei
Sursa preluare stire: http://www.gov.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Sistem de Nano filtrare apa Chanson
Nexus Retail
Informatizare completa Magazin
Supermarket, Statie de benzina
www.nexusmedia.ro
Domenii Web .RO
24,78 € impreuna cu gazduire
29,99 € fara gazduire
www.123host.ro
Nexus Service Auto
Solutie Informatizare Service-Auto
PreComanda, Istoric,Tarife,Factura
www.nexusmedia.ro
Nexus Certificari
Solutie destinata Certificator
de calitate (iso, haccp, etc)
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro