Microsoft lanseaza telefoanele din gama Windows® phone

Microsoft lanseaza telefoanele din gama Windows® phone
Telefoanele din gama Windows® phone sunt la fel de usor de folosit atat la birou, cat si acasa; aceste terminale aduc experiente noi atat la nivel de hardware, de aplicatii, cat si de servicii
Microsoft Corp. a anuntat lansarea la nivel global a unei noi serii de telefoane - Windows® phone. Aceasta este prima serie de terminale cu Windows Mobile 6.5, cea mai noua versiune software Microsoft pentru telefoane mobile. Avand un Windows® phone, consumatorii beneficiaza printre altele de ecran tactil si de o experienta unica prin intermediul conexiunii la Internet. Consumatorii au acum si posibilitatea de a face back-up, de a partaja informatii, cat si de a cumpara aplicatii prin intermediul Windows Marketplace for Mobile. Microsoft preconizeaza ca toti partenerii sai vor lansa mai mult de 30 de modele de telefone noi, in aproximativ 20 de tari pana la sfarsitul anului 2009.

Steve Ballmer, CEO Microsoft: "Cu totii vrem sa accesam rapid informatiile stocate pe telefonul personal. Un Windows® phone conecteaza oamenii, ofera acces la informatii si la aplicatii, toate cu scopul de a crea experiente care marcheaza vietile consumatorilor atat la birou, cat si acasa."

Un singur telefon atat pentru birou, cat si pentru acasa

Cu un Windows® phone, consumatorii isi pot organiza viata la birou, cat si acasa. Fie ca e vorba de editarea unui document sau partajarea amintirilor de vacanta prin intermediul unei retele sociale, un Windows® phone ajuta consumatorii sa ramana conectati cu prietenii si/sau familia si sa aiba acces rapid la informatiile importante pentru ei. Deoarece telefoanele trebuie sa se potriveasca cu personalitatea si nevoile proprietarului, Microsoft ofera acum Custom Theme Creator. Consumatorii isi pot crea teme favorite pentru telefonul lor din seria Windows® si au posibilitatea de a alege culorile si design-ul care li se potrivesc accesand: www.windowsphone.com/theme.

Cu un Windows® phone, consumatorii au acces chiar din butonul de Start la servicii si aplicatii atat de productivitate cat si de divertisment :

- O noua experienta Windows® cu feed-uri despre "Ce e Nou" si partajare de fotografii cu ajutorul Windows Live catre retele sociale cum ar fi: Twitter, Facebook, My Space si Flickr

- Browser-ul Windows Internet Explorer cu un design nou si cu Adobe Flash, ofera acum o mai buna experienta de browsing comparabila cu cea de pe PC

- O mult mai buna aplicatie pentru mail si posibilitatea de a accesa mai multe conturi de e-mail prin intermendiul Outlook Mobile/Exchange Sync

- Posibilitatea de a folosi PowerPoint, de a deschide si edita documente Word si Excel prin intermediul Microsoft Office Mobile

- Posibilitatea de a sincroniza documente cu telefonul prin Windows Live Media Manager si a de a deschide fisiere media prin intermediul Windows Media Player

Servicii Mobile

Prin lansarea acestor noi telefoane, Microsoft lanseaza si alte servicii care aduc valoare adaugata consumatorilor.

My Phone este un serviciu gratuit care ajuta oamenii sa isi organizeze si sa isi protejeze informatiile stocate pe telefon si ofera posibilitatea de a recupera informatii in cazul pierderii sau distrugerii terminalului. My Phone sincronizeaza automat datele de pe telefon - contacte, calendar, mesaje, fotografii etc. pe un site protejat de parola. Consumatorii pot, de asemenea, sa transfere fotografii de pe site-ul My Phone sau de pe telefon catre Windows Live, Facebook, My Space si Flickr. Acest serviciu gratuit ofera posibilitatea utilizatorilor sa se conecteze online si sa verifice locatia din care s-a facut ultima sincronizare a terminalului. Totodata, un set de aplicatii avansate denumite "Telefonul pierdut" sunt oferite in pachetele premium, pe care utilizatorii le pot activa atunci cand au nevoie.

Pachetul My Phone Premium include si posibilitatea de localizare a telefoanelor pe harta (valabil doar pentru Statele Unite ale Americii), de blocare de la distanta, de primire a unui mesaj text pentru daca este gasit , de activare a soneriei chiar daca telefonul este pe modul silentios si, daca este necesar, de stergere completa a informatiilor de pe telefon pentru a proteja datele personale. Primii consumatori care vor opta pentru acest tip de pachet il pot achizitiona gratuit pana la data de 30 noiembrie. Dupa aceasta data, pentru suma de 4.99 dolari (valabil pentru Statele Unite ale Americii), se va putea achizitiona un pachet de 7 zile de acces la acest serviciu.

De asemenea, astazi se lanseaza si Windows Marketplace for Mobile; acesta ofera posibilitatea de a gasi usor si apoi de a cumpara aplicatii pentru telefoanele mobile atat pentru birou, cat si pentru divertisment, creand in acelasi timp oportunitati pentru dezvoltatori de a atinge milioane de utilizatori Windows ® phone din intreaga lume. Microsoft colaboreaza in acest moment cu 731 dezvoltatori la nivel global pentru oferi mai mult de 200 de aplicatii mobile in Windows Marketplace for Mobile. Utilizatorii vor avea acces nu numai la aplicatii de business, la aplicatii precum Facebook, MySpace, Netflix, Twikini, WunderRadio si Zagat dar si la o serie de jocuri printre care se numara Revenge of the Fallen, Sudoku, Transformers si Pac-man. Toate acestea pot fi cumparate foarte usor si instalate pe un Windows® phone.

Toate aplicatiile cumparate sunt certificate Microsoft si functioneaza pe telefoane din seria Windows® phone. In urmatoarele luni, Microsoft va continua sa dezvolte Windows Marketpace for Mobile pentru a oferi noi aplicatii consumatorilor si mai multa valoare dezvoltarilor.

Alegere si Disponibiliate: Un telefon pentru fiecare

Telefoanele din gama Windows® phone ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege stilul care li se potriveste: telefoane cu tastatura QWERTY, altele cu un ecran mare tactil sau altele cu ambele facilitati. Microsoft si partenerii sai comercializeaza o varietate de terminale cu Windows®:

In Romania:

Microsoft, in parteneriat cu Orange, Vodafone si Cosmote va lansa local telefoane din gama Windows ® phone pe 20 octombrie 2009, oferind consumatorilor in urmatoarele saptamani:

- HTC: Diamond 2, Touch Pro 2, Touch 2, HD2

- Samsung Omnia 2

- LG: GM750

- Toshiba: TG01

Informatii despre cele mai noi telefoane din gama Windows® phone pot fi gasite pe www.windowsphone.com


Data publicarii: 15.10.2009
Categorie: IT
Emitent stire: Microsoft Romania
Sursa preluare stire: http://www.microsoft.com/romania/
Toate stirile
Arhiva stiri
Apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX
Soft Restaurant
Bine ati venit! Va rog sa intrati..
Cu ce va servim?
www.nexusmedia.ro
Comanda Domeniu Web
24,78 € domeniu .RO
Rezervare instantanee...
www.123host.ro
Nexus Service Auto
Solutie Informatizare Service-Auto
PreComanda, Istoric,Tarife,Factura
www.nexusmedia.ro
Nexus Invoice.POS
Solutie facturare integrata
Magazine si Depozite.
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro