Provocari ale crizei financiare globale pentru economiile europene emergente

Provocari ale crizei financiare globale pentru economiile europene emergente
in perioada 24-25 septembrie a avut loc la Sinaia seminarul regional anual pe probleme de stabilitate financiara si reuniunea anuala a viceguvernatorilor coordonatori ai domeniului stabilitate financiara.
Seminarul regional anual pe probleme de stabilitate financiara si reuniunea anuala a viceguvernatorilor coordonatori ai domeniului stabilitate financiara

in perioada 24-25 septembrie a avut loc la Sinaia a patra editie a seminarului regional pe probleme de stabilitate financiara organizat de Banca Nationala a Romaniei in colaborare cu Fondul Monetar International.

Obiectivul seminarului "Provocari ale crizei financiare globale pentru economiile europene emergente" a fost de a oferi participantilor un cadru de discutii referitoare la cele mai recente tendinte si evolutii in domeniul stabilitatii financiare, precum si de a permite un schimb de experienta privind activitatea practica in acest domeniu in tarile participante. Ca si in anii precedenti, alaturi de experti din cadrul FMI si BNR au participat reprezentanti ai unor banci centrale europene, precum si specialisti din institutii romanesti implicate in acest domeniu (CNVM, CSSPP, FGDB, CSA).

in acelasi timp si in contextul actualei crize economice, s-a desfasurat cea de a doua reuniune a viceguvernatorilor ? sau reprezentantilor acestora ? ce coordoneaza domeniul stabilitatii financiare din statele central si est-europene ale Uniunii Europene, participantii din acest an fiind din Cehia, Estonia, Letonia, Lituania si Romania. Reuniunea a examinat situatia stabilitatii financiare din tarile respective.
Data publicarii: 25.09.2009
Categorie: Esential
Emitent stire: Banca Nationala a Romaniei
Sursa preluare stire: http://www.bnr.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Sistem de Nano filtrare apa Chanson
Nexus Service Auto
Solutie Informatizare Service-Auto
PreComanda, Istoric,Tarife,Factura
www.nexusmedia.ro
123Host.Ro
Comanda Domeniu .RO cu 24,78 €
Rezervare instantanee...
www.123host.ro
Domenii Web .RO
24,78 € impreuna cu gazduire
29,99 € fara gazduire
www.123host.ro
Nexus Salarii
Totul despre salarii,
raportari si declaratii
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro