Crestere semnificativa a vanzarilor Audi

Crestere semnificativa a vanzarilor Audi
Vanzarile AUDI AG au crescut puternic in august, atat in America de Nord, cat si in regiunea Asia-Pacific. In Europa, marca Audi si-a intarit din nou pozitia si a ramas cea mai de succes marca premium in Vest in primele opt luni ale anului
- Cea de-a doua, cea mai de succes luna august din istoria Audi in SUA
- Crestere a vanzarilor cu 35,4 procente in China
- Audi este cea mai atractiva marca de automobile in Germania
- Peter Schwarzenbauer, Directorul de Marketing si Vanzari: „Vom iesi din criza drept cea mai puternica marca premium”

„Ne-am stabilit o tinta de vanzari de 900.000 de automobile in acest an, inregistrand astfel o tendinta mai buna decat piata in general”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administratie AUDI AG pentru Marketing si Vanzari. „Vom atinge cu siguranta aceasta tinta si vom iesi din aceasta criza drept cea mai puternica marca premium.”

Vanzarile AUDI AG in august au crescut semnificativ in Statele Unite ale Americii. In ciuda tensiunii continue de pe piata din SUA, Audi a obtinut cel de-al doilea, cel mai bun rezultat pentru luna august din istoria sa in America: 8.057 clienti au ales sa cumpere un model Audi in timpul ultimei luni, cu 25,8 procente mai multi decat in aceeasi luna a anului trecut (6.406 in 2008). Aceasta valoare a transformat Audi in marca premium care a inregistrat cele mai bune performante pe piata din SUA in luna august. In total, vanzarile Audi sunt in acest moment cu 10,2 procente mai mici decat cele inregistrate anul trecut in SUA, cu o cifra de 52.309 automobile (58.233 in 2008). Datorita acestui rezultat, Audi se afla pe drumul cel bun catre atingerea tintei pentru 2009 si in Statele Unite ale Americii.

Pe parcursul primelor opt luni, cota Audi pe piata premium (Import High Group) din SUA a crescut pana la 8,2 procente (6,5 procente in 2008). Modelele Audi Q5 si Audi A5 au inregistrat succes in mod special; vanzarile de automobile A4 Cabriolet s-au dublat fata de nivelul din anul anterior.

In Germania, Audi a fost votata recent drept cea mai atractiva marca de pe piata in urma unui sondaj reprezentativ realizat de Institutul GfK. Atractia resimtita de clienti fata de marca este reflectata si de numarul mare de automobile noi inmatriculate in primele opt luni ale anului. Cu 161.088 de automobile inmatriculate, cifrele s-au situat cu doar 1,2 procente sub nivelurile record din 2008 (163.150 de automobile in 2008) si s-au comportat semnificativ mai bine decat cele ale marcilor concurente. Din cauza concediilor prelungite ale muncitorilor de la fabricile germane in luna august, Audi a fabricat mult mai putine automobile in aceasta luna decat in aceeasi perioada a anului trecut. Prin urmare, numarul de automobile noi inmatriculate in Germania a fost cu 16,3 procente mai mic decat cel inregistrat in august 2008 (15.064 automobile, fata de 17.995 automobile in 2008).


Data publicarii: 20.10.2009
Categorie: Opinii
Emitent stire: Porsche Romania SRL
Sursa preluare stire: http://www.audi.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Apa alcalina ionizata Chanson VS 70
Nexus Analyst
Bilant, Bugete, Centre de profit
Cash-Flow, Indicatori economici
www.nexusmedia.ro
Nexus Service Auto
Solutie Informatizare Service-Auto
PreComanda, Istoric,Tarife,Factura
www.nexusmedia.ro
Nexus Salarii
Totul despre salarii,
raportari si declaratii
www.nexusmedia.ro
Comanda Domeniu Web
24,78 € domeniu .RO
Rezervare instantanee...
www.123host.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro