Decizii BEC

Decizii BEC
In sedinta sa din data de 09.12.2009 Biroul Electoral Central a analizat si a decis asupra solicitarilor Aliantei Politice PSD+PC

A respins ca inadmisibila contestatia Aliantei Politice PSD+PC Arad formulata impotriva deciziei nr. 14 a Biroului Electoral Judetean Arad.

A respins ca neintemeiata solicitarea Partidului Social Democrat de renumarare a voturilor si de refacere a centralizarii acestora si a rezultatului alegerilor in sectiile de votare in care a invocat ca ar fi existat erori sau neconcordante intre datele consemnate in procesele verbale, sectii de votare ce nu au fost indicate ca atare, in cerere.

A transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta contestatia Aliantei PSD+PC Arad prin care erau indicate posibile cazuri de vot multiplu in sectii de votare din judetul Arad.
Aceeasi contestatie a fost inaintata si Curtii Constitutionale in vederea analizarii sub aspectul prevederilor art. 24 din Legea 370/2004 cu modificarile si completarile ulterioare.

A respins solicitarea de emitere a unei decizii de derogare de la Decizia nr. 50 a Biroului Electoral Central in vederea aprobari ca procedura de renumarare a voturilor din strainatate sa se poata desfasura la sediul Biroului Electoral pentru Sectiile de Votare din Strainatate nr. 48. Solicitarea a fost formulata de Biroul Electoral nr. 48.


Data publicarii: 10.12.2009
Categorie: Politica
Emitent stire: Biroul Electoral Central
Sursa preluare stire: http://www.bec2009p.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Apa alcalina ionizata Chanson VS 70
Nexus Retail
Informatizare completa Magazin
Supermarket, Statie de benzina
www.nexusmedia.ro
Comanda Domeniu Web
24,78 € domeniu .RO
Rezervare instantanee...
www.123host.ro
Soft Restaurant
Bine ati venit! Va rog sa intrati..
Cu ce va servim?
www.nexusmedia.ro
Nexus Health
Solutie Software Integrata
Laboratoare Analize Medicale
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro