Noul Audi A8 - cel mai sportiv sedan din clasa de lux

Noul Audi A8 - cel mai sportiv sedan din clasa de lux
Cel mai performant model al gamei: caroserie usoara din aluminiu, motoare puternice si extrem de eficiente, sistem de operare MMI imbunatatit, noile sisteme de asistare a soferului, faruri prevazute in intregime cu tehnologie LED si interior elegant
Caracter sportiv fascinant, tehnologie inovatoare si nivel optim de confort: Audi lanseaza noua generatie a modelului A8. Cel mai performant model al gamei demonstreaza din plin motto-ul marcii, „Progres prin tehnologie”, datorita caroseriei sale usoare din aluminiu, motoarelor puternice si extrem de eficiente din dotare, sistemului de operare MMI imbunatatit, noilor sisteme de asistare a soferului, farurilor prevazute in intregime cu tehnologie LED si interiorului elegant care denota un inalt nivel de maiestrie.

Tehnologiile cu care este echipat noul Audi A8 ofera o simbioza perfecta intre caracterul dinamic, perfectiunea designului, maiestrie si eficienta inovatoare. Modelul A8 3.0 TDI cu tractiune pe puntea fata, care va fi lansat ulterior, se caracterizeaza printr-un nivel scazut de emisii, de numai 159 de grame de CO2 per kilometru, iar consumul de carburant de 6 litri/100 km este cel mai scazut din segmentul de lux.

Tractiunea integrala permanenta quattro are un caracter sportiv si un comportament distinct in partea din spate. La cerere, diferentialul sport distribuie in mod dinamic fortele intre rotile din spate; in cazul modelului A8 4.2 TDI, aceasta functie este standard.

Noul model A8 demonstreaza de asemenea ca este cel mai sportiv sedan de lux de pe piata la sectiunea sasiu. Distributia sarcinilor pe punti este echilibrata si toate bratele suspensiei sunt fabricate din aluminiu. Suspensia pneumatica adaptiva, impreuna cu amortizarea adaptiva sunt intotdeauna disponibile, facand parte din sistemul de asigurare a dinamicii Audi drive select, o alta dotare standard. Directia dinamica optionala este o componenta suplimentara.

In domeniul echipamentelor multimedia, Audi ofera de asemenea numeroase module atractive. Acestea includ un sistem audio marca Bang & Olufsen, care are o putere de peste 1.400 W, dispune de 19 difuzoare si include servicii online de cel mai inalt nivel. Noul Audi A8 prezinta acum un nivel mai inalt de dinamism, confort, prestigiu si inteligenta, stabilind noi standarde in toate domeniile.

Data publicarii: 07.01.2010
Categorie: Opinii
Emitent stire: Porsche Romania SRL
Sursa preluare stire: http://www.audi.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Apa alcalina ionizata Chanson VS 70
Domenii Web .RO
24,78 € impreuna cu gazduire
29,99 € fara gazduire
www.123host.ro
Nexus ERP
Solutie ERP Completa
Preia Controlul Afacerii Tale!
www.nexusmedia.ro
Soft Restaurant
Bine ati venit! Va rog sa intrati..
Cu ce va servim?
www.nexusmedia.ro
Nexus Certificari
Solutie destinata Certificator
de calitate (iso, haccp, etc)
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro