Ford Fiesta este Masina Anului 2010 in Romania

Ford Fiesta este Masina Anului 2010 in Romania
Noul model Ford Fiesta a fost declarat castigator al competitiei Masina Anului 2010 in Romania organizata de catre Asociatia Presei Auto din Romania - APAR.
Modelul de clasa mica Ford s-a remarcat din intreaga lista de autoturisme lansate anul curent la nivel national si a devansat restul de noua modele finaliste ale competitiei: Chevrolet Cruze, Hyundai i20, Kia Soul, Mazda 3, Opel Astra, Peugeot 206 Plus, Renault Fluence, Toyota Avensis si Volskwagen Polo.

"Suntem incantati de succesul modelului Ford Fiesta, care a asigurat ravnitul titlu in fata celor mai puternici competitori ai pietei auto. Inca de la momentul lansarii Ford Fiesta in Romania am fost placut impresionati de reactia pe care modelul a atras-o in randul publicului national. Titlul Masina Anului 2010 in Romania ne confirma ceea ce am indraznit sa credem - marca Ford a adus pe piata un produs de calitate superioara, un design inedit, alimentat de tehnologie de ultima generatie," a declarat Gabriel Bondarenco, director general al importatorului Ford in Romania.

Totalul de 207 puncte cumulate in concurs releva principalele atribute Ford apreciate de catre juriu - manevrabilitate de exceptie, nivel sporit de siguranta si protectie, confort si tehnologie, toate aceste atuuri fiind conturate de linia Ford kinetic design.

Ford este unica marca auto care a obtinut trei premii Masina Anului in Romania din partea membrilor APAR. Prima editie a competitiei, organizata in 1999, a fost dominata de modelul Ford Focus. Seria de succese a continuat in anul 2001, cand Ford Mondeo a adjudecat titlul national si culmineaza in prezent cu premiul Masina Anului 2010 in Romania pentru noul Ford Fiesta.


Data publicarii: 07.01.2010
Categorie: Opinii
Emitent stire: Romcar SRL
Sursa preluare stire: http://www.ford.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Apa alcalina ionizata Chanson VS 70
Nexus Health
Solutie Software Integrata
Laboratoare Analize Medicale
www.nexusmedia.ro
Nexus BeautyCenterSoft
Soft: Salon, Frizerie, SPA, Gym
Vrei sa stii ce face?
www.nexusmedia.ro
SoftWare Parc Auto
Auto*Utilaje*Tarife*Consumuri
Alarme si atentionari configurabile
www.nexusmedia.ro
Nexus Certificari
Solutie destinata Certificator
de calitate (iso, haccp, etc)
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro