Ford Fiesta este Masina Anului 2010 in Romania

Ford Fiesta este Masina Anului 2010 in Romania
Noul model Ford Fiesta a fost declarat castigator al competitiei Masina Anului 2010 in Romania organizata de catre Asociatia Presei Auto din Romania - APAR.
Modelul de clasa mica Ford s-a remarcat din intreaga lista de autoturisme lansate anul curent la nivel national si a devansat restul de noua modele finaliste ale competitiei: Chevrolet Cruze, Hyundai i20, Kia Soul, Mazda 3, Opel Astra, Peugeot 206 Plus, Renault Fluence, Toyota Avensis si Volskwagen Polo.

"Suntem incantati de succesul modelului Ford Fiesta, care a asigurat ravnitul titlu in fata celor mai puternici competitori ai pietei auto. Inca de la momentul lansarii Ford Fiesta in Romania am fost placut impresionati de reactia pe care modelul a atras-o in randul publicului national. Titlul Masina Anului 2010 in Romania ne confirma ceea ce am indraznit sa credem - marca Ford a adus pe piata un produs de calitate superioara, un design inedit, alimentat de tehnologie de ultima generatie," a declarat Gabriel Bondarenco, director general al importatorului Ford in Romania.

Totalul de 207 puncte cumulate in concurs releva principalele atribute Ford apreciate de catre juriu - manevrabilitate de exceptie, nivel sporit de siguranta si protectie, confort si tehnologie, toate aceste atuuri fiind conturate de linia Ford kinetic design.

Ford este unica marca auto care a obtinut trei premii Masina Anului in Romania din partea membrilor APAR. Prima editie a competitiei, organizata in 1999, a fost dominata de modelul Ford Focus. Seria de succese a continuat in anul 2001, cand Ford Mondeo a adjudecat titlul national si culmineaza in prezent cu premiul Masina Anului 2010 in Romania pentru noul Ford Fiesta.


Data publicarii: 07.01.2010
Categorie: Opinii
Emitent stire: Romcar SRL
Sursa preluare stire: http://www.ford.ro/
Toate stirile
Arhiva stiri
Domenii Web .RO
24,78 € impreuna cu gazduire
29,99 € fara gazduire
www.123host.ro
Nexus Analyst
Bilant, Bugete, Centre de profit
Cash-Flow, Indicatori economici
www.nexusmedia.ro
SoftWare Parc Auto
Auto*Utilaje*Tarife*Consumuri
Alarme si atentionari configurabile
www.nexusmedia.ro
Nexus BeautyCenterSoft
Soft: Salon, Frizerie, SPA, Gym
Vrei sa stii ce face?
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile
   NXM Online Tools
NXM.ro

   Nexus ERP Software
NexusERP.ro

   Cursuri de schimb valutare
cursvalutar-db.ro

   Gazduire web si Domenii .RO
123Host.Ro

   Valideaza Coduri Uzuale
Valideaza.Ro

   Coduri Postale
CoduriPostale-db.Ro

   Coduri Utile
123Coduri.Ro