Termeni si Conditii de Utilizare Site 123Coduri.Ro

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de autor si marci inregistrate

Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzind fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, elementele mediale (video, sunet, etc.), software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate Nexus Media s.r.l.. Folosirea continutului acestui site fara acordul Nexus Media s.r.l. este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare.

Confidentialitate

Daca utilizati site-ul www.123coduri.ro, se presupune implicit ca sunteti de acord ca Nexus Media s.r.l. poate inregistra si stoca informatii despre dumneavoastra, obtinute cu acordul dumneavoastra prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a comunicarii intre parti, a colaborarii noastre si al promovarii serviciilor si produselor noastre. Datele dumneavoastra personale / de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon), nu vor fi puse la dispozitia unor terte parti cu exceptia cazurilor in care dezvaluirea identitatii dumneavoastra este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.

Limitatea responsabilitatii

Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra.
Nexus Media s.r.l. sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. Desi va depune toate eforturile in acest sens, Nexus Media s.r.l. nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri.
Nexus Media s.r.l. are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul www.123coduri.ro contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Nexus Media s.r.l.. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Nexus Media s.r.l. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Nexus Media s.r.l. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase. Nexus Media s.r.l. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra.

Utilizarea site-ului www.123coduri.ro

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Modificari

Nexus Media s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dumneavoastra.
SoftWare Parc Auto
Auto*Utilaje*Tarife*Consumuri
Alarme si atentionari configurabile
www.nexusmedia.ro
Nexus Salarii
Totul despre salarii,
raportari si declaratii
www.nexusmedia.ro
Nexus Certificari
Solutie destinata Certificator
de calitate (iso, haccp, etc)
www.nexusmedia.ro
Nexus BeautyCenterSoft
Soft: Salon, Frizerie, SPA, Gym
Vrei sa stii ce face?
www.nexusmedia.ro

  Linkuri utile